Share

DIRECT NAAR

Zero Zero Del Mar Altea

Zero Zero del Mar is een heerlijke ontmoetingsplaats voor alle denkbare gelegenheden. U kunt er zeven dagen per week terecht voor bijvoorbeeld een kopje koffie met een heerlijk stukje appeltaart, een lekkere uitsmijter, panini of uitgebreide lunch, een lekker hapje bij de borrel of ‘s avonds een verrassend diner met heerlijke wijnen.

Maar gaat u liever voor een lekker 3-gangen menu del dia ook daarvoor kunt u bij Zero Zero terecht – probeert u ook onze cocktails eens. Mocht u van muziek en dansen houden, dat kan tijdens de speciaal daarvoor aangekondigde avonden. Eigenlijk is er voor elk wat wils; jong en oud, kleine en grotere gezelschappen. Met vrienden, familie, geliefden of collega’s, een bezoek aan Zero Zero del Mar is altijd een succes!

Zoals u op de foto’s ziet hebben wij een groot zonnig terras aan het strand van Altea/Albir en een zeer sfeervol ingericht restaurant met uiteraard ook uitzicht op zee. Tevens zijn wij voorzien van een cocktailbar met zwembad en een grote tropische loungetuin. Heeft u een feestje of wilt u met een groep komen, neem gerust contact op.

Kortom, Zero Zero is dé plek voor u om heen te gaan! Vanaf januari 2013 opnieuw geopend na een totale makeover, heeft deze sfeervolle beachclub/restaurant iedereen iets te bieden, inclusief een privé parking aan de achterkant.

Wij zijn dagelijks geopend vanaf 10 uur ‘s morgens. Hoe dan ook, al is het maar voor het advocaatje met slagroom bij de koffie, u bent van harte welkom om even te komen relaxen bij Zero Zero. Onze bediening is snel, vriendelijk, servicegericht en wij spreken meerdere talen zoals, Nederlands, Engels, Frans, Duits en Spaans.

Menukaart
Ontbijt, lunch, diner, koffie, cocktails
Panini’s, sandwiches, baguettes, salades, soepen, visgerechten, zalm, mosselen, vleesgerechten, kip, schnitzel, ossenhaas, rib eye, pasta, kindermenu’s, etc

Tripadvisor
Uitsluitend positieve beoordelingen. Top 20 van ruim 200 restaurants in Altea!

Openingstijden
Iedere dag vanaf 10.00 uur

Carretera del Albir 21, 03590 Altea (Alicante)
Tel. (+34) 966 880 763
Email: info@zerozeroaltea.com

Website: zerozeroaltea.com
Facebook: zerozerodelmar

Mijn locatie
Bereken route
Share

Geef je mening