Share

DIRECT NAAR

Rica's Beach Bar

ricas-beach-bar-terrasNederlands – Spaans Restaurant – Cafetaria

Pluspunten
Mooie locatie aan de uiterste oostkant van het Levantestrand, met uitzicht op de kabelskibaan.
Terras met prima stoelen!
Mand met sauzen, mayonaise, ketchup, etc staat op tafel, gratis zoals het hoort.
Vriendelijke bediening.
Prettige prijzen.

ricas-beach-bar-fish-and-chipsMenukaart
Eenvoudige menu’s, pasta’s, pizza’s, paella’s, visgerechten, vleesgerechten, snacks, broodjes, tosti’s, salades, hamburgers, fish and chips, inktvisringen etc, cocktails.

Avenida de Madrid 34, Benidorm
Tel. +34 965 07 15 85
Facebook: Ricas-Beach-Bar

Mijn locatie
Bereken route
Share

5 comments to Rica’s Beach Bar

 • Arjen

  Daar ben ik gisteren de dag begonnen met een Engels ontbijt. 2 Gebakken eieren, worstje, bacon, witte bonen, toast. Allemaal eenvoudig maar goed gemaakt en geserveerd op keurig serviesgoed. Doos sauzen erbij en een correcte, vriendelijke bediening. Een dag kan nauwelijks beter beginnen. Top.

 • Loek

  Patat hoort bij vakantie. Ik weet niet waarom, maar als ik in Benidorm ergens eet, dan komt er 9 van de 10 keer een portie patat bij. Het is trouwens ook een goede en goedkope restauranttest. Als de patat ergens niet te eten is, dan heeft het ook geen zin om de duurdere gerechten te proberen. Bij mij zijn er in Benidorm al diverse zaken op die manier tot no go area verklaard. Lauwe, slappe pureestengels, daar doe je me geen plezier mee.
  Ik heb bij Rica’s Beach Bar gegeten. De eerste keer dit jaar. Met Coby kwam ik daar vroeger vaak, vanwege het terras, de goede stoelen en het uitzicht. Het eten was altijd behoorlijk goed en de bediening ook, maar vaak een beetje trager dan wij prettig vonden.
  Deze keer werd ik op alle fronten aangenaam verrast. Ik werd bediend door een meisje dat duidelijk nog heel plezier had in haar werk. Ze werkte snel, erg vriendelijk en correct. Dan scoor je bij mij meteen punten. Mijn pint bier werd geserveerd in een glas uit de vriezer, nog meer punten. De patat was perfect, mooi goudbruin en smakelijk. Daarbij een knapperige kipschnizel, wat verse sla en tomaten. Nog meer punten. Om het af te maken werd er een mand bij gezet, boordevol allerhande sauzen, waar je onbeperkt van kunt gebruiken zonder gestraft te worden met een toeslag op de rekening, Kortom, niets dan lof voor Rica!!!

 • Marit

  Zeer gezellig restaurant, top bediening en heerlijk eten. Een aanwinst voor Benidorm!!!

 • Gina

  Een hele leuke goede zaak en de bediening is om U tegen te zeggen, heel vriendelijk en gezellige sfeer ook.

 • Johanna

  Zo gezellig. Lekker eten. Goede cocktails. Lieve mensen!

Geef je mening