Share

DIRECT NAAR

Horeca in Benidorm

Benidorm heeft maar liefst 1600 restaurants, café’s, bars, snackbars en tapasbars. Voor ieder wat wils, en de kwaliteit wordt ieder jaar beter.

Restaurants, bars, kroegen, pubs, snackbars, broodjeszaken zijn in bijna iedere straat in Benidorm te vinden, maar er zijn een paar gebieden waar de horeca nadrukkelijk aanwezig is.

martinez-alejos (2)

De Avenida Martinez Alejos

La Cava Aragonesa

La Cava Aragonesa, een van de bekendste tapasbars

In het oude centrum van Benidorm zijn in de Calle Santo Domingo en de straatjes daaromheen bijvoorbeeld ettelijke tapas bars te vinden.

Aan de westkant van het Levantestrand voert de Avenida de Martinez Alejos naar de hoofdstraat van het oude centrum.

Daar zijn niet alleen veel kleding-, cosmetica-, sport-, cadeauwinkels, fotowinkels en juweliers te vinden, maar ook ettelijke terrassen, ijssalons, pizzazaken en churros zaken.

Hear tBreak Hotel

Heart Break Hotel aan de Avenida de Alcoy

Tiki Beach

Tiki Beach aan de Avenida de Madrid

Aan de Avenida de Alcoy en de Avenida de Madrid, die samen de boulevard langs het Levantestrand vormen, is van alles te vinden.

Beachbars met live muziek, discotheken, Engelse pubs zoals de Guinness bar, Spaanse restaurants, Italiaanse en internationale restaurants, maar ook een paar Nederlandse zaken, ijssalons, broodjeszaken zoals McDonald’s, Subway en Burger King. Aanbevolen door onze lezers is Bar El Payaso, die recent is overgenomen.

Pub_Rockstar_vol_terras
De Calle Gerona, Calle Lepanto, Calle Ibiza en de zijstraten vormen de “Engelse wijk”.

Daar zijn de meeste Engelse en Ierse pubs te vinden, nachtclubs, discotheken, bars, enkele Chinese, Italiaanse en Indiase restaurants.

Ook zijn daar het Nederlandse café De Kroon, Nero’s Bar, Café De Zuipschuit, tearoom annex bakkerij De Belgische Bakker en Taverne oud Antwerpen.

 

Rincón de Loix, aan de uiterste oostkant van Benidorm. In de hoofdstraat de Avenida de ‘l Ametlla de Mar zijn Chinese restaurants te vinden, Engelse pubs, maar ook het Nederlandse restaurant Siroco, en filialen van McDonald’s, Burger King, KFC en Subway.

Onder alle artikelen is een link “Deel je ervaring met de andere lezers” te vinden. Bezoekers die hun, positieve of negatieve, ervaringen kwijt willen, kunnen die plaatsen door op die link te klikken.

Mijn locatie
Bereken route
Share